Behandling af børn - Bachs Blomsterremedier. Undervisning og behandling.

Bachs Blomsterremedier
Bachremediet Knavel
Gå til indhold
Behandling af børn
Børn i alle aldre kan behandles med Bachs Blomsterremedier og børn reagerer ofte godt og hurtigt på behandlingen. Konsultationen kan foregå på mit kontor eller over telefonen. Vi taler stille og roligt om barnet. Hvis barnet er til stede får det lov til at deltage i det omfang barnet ønsker. På det punkt er børn meget forskellige. Nogle taler gerne med og har en klar mening om deres tilstand. Andre er mere tilbageholdende og vil helse lade de voksne tale. Dette afhænger selvfølgelig også af alder.

Som hos den voksne, skal jeg hjælpe med til at finde ud af, hvad der foregår i barnet, hvad det føler og hvad der eventuelt har påvirket det. Børn er følsomme og de reagerer på, hvad der sker i deres omgivelser. Ofte er det givende også at se på familiens situation. Måske går de voksne med deres egne problemer, som barnet reagerer på, uden at kunne sætte ord på det.
Bachremediet Soløje
Under min ledelse laver vi sammen en blanding af blomsterremedier til barnet. Nogle børn har tydelig fornemmelse for, hvornår de skal tage deres dråber, mens det andre gange er noget de voksne skal lave en rutine omkring.

Børn kan på samme måde som voksne have brug for flere konsultationer.

Som forældre kan I selv lære, at hjælpe jeres børn til at komme mere i balance f.eks. med angst, dårlig selvtillid, hjemve, uro og meget mere. Har I ikke tid og overskud til at sætte jer ind i hele systemet, vil I kunne tilegne jer viden lige så langsomt via behandlingerne hos en Bachterapeut.

Abeblomst, der er afbildet på denne side, er et blomsterremedie, der ofte bruges til børn. Det kan afhjælpe generethed og give mod til at begå sig socialt.
Anne Hammer Langgaard
61 71 19 30
anne@langgaard.eu
Tilbage til indhold