Behandling af dyr - Bachs Blomsterremedier. Undervisning og behandling.

Bachs Blomsterremedier
Bachremediet Knavel
Gå til indhold
Blomsterremedier virker også på dyr!
Bog om Bachs Blomsterremedier til hunde
Har dit kæledyr brug for støtte til at blive den bedste udgave af sig selv?

Så opsøg en Bach Terapeut, der har en tillægsuddannelse i forståelse og behandling af dyr. Eller læs Susanne Løfgrens bog om Bach Blomsterremedier til hunde.

Bach Blomsterremedier kan bruges til at korrigere dyrs følelser og adfærd. Syge dyr skal behandles af en dyrlæge.

Ønsker du at uddanne dig til Bach Dyreterapeut, skal du først tage en uddannelse som Bach Terapeut og derefter en overbygning i forståelse af og behandling med Bachs Blomsterremedier til dyr. Læs mere på www.casu.dk. Jeg tager ikke dyr i behandling.

I bogen Hunde har også følelser - støt din hund med Bachs Blomsterremedier er der hjælp at hente på flere fronter, da Bach Terapeut Susanne Løfgren har fået hjælp både fra dyrlæge og Bach Dyreterapeut Emmilla Isbrand Valentin og hundetræner og Bach Dyreterapeut Glennie Stenberg.

Susanne Løfgren skriver i sit forord:
Bogen er for dig, der har hund, eller hjælper andre med deres hunde. Den tager udgangspunkt i, at hunde naturligvis har følelser, som vi mennesker skal tage hensyn til og kan hjælpe dem med.
Bogen kan bruges som opslagsbog over de mest almindelige problemer, man kan støde på omkring hundes adfærd og følelser.
Du vil finde ideer til, hvordan man kan afhjælpe uønsket eller problematisk adfærd hos hunden samt forslag til brug af Bach Blomsterremedier.
Jeg har også tilladt mig, at foreslå hundeejerne, hvordan man kan hjælpe sin hund ved selv at bruge Bachremedierne til at opnå følelsesmæssig balance. Dette er naturligvis kun et forslag. Men ligesom forældres sind påvirker deres børn, påvirker ejerens stress og andre følelser også hunden.

Jeg håber, du vil finde dét, du søger, nemlig løsningsforslag med naturlige metoder uden bivirkninger, men jeg må samtidig understrege, at ingen Bachremedier kan erstatte dyrlægebehandling af fysiske lidelser.
Bachremedierne bliver brugt til mennesker for at skabe balance i de tanker og følelser, som befinder sig i normalområdet, men som alligevel er negative for personen.
Bachremedier kan bruges til hunde for at støtte ændring af adfærd sammen med adfærdstræning, når disse er forbundet med uhensigtsmæssige følelser.

Mange mennesker verden over bruger med stort held Bachremedier til deres kæledyr, og bogen er fyldt med erfaringer i, hvordan man kan hjælpe sin hund med at komme i bedre balance.

Anne Hammer Langgaard
61 71 19 30
anne@langgaard.eu
Tilbage til indhold